NY BLOGG JAPP

Känner att jag står fast på ett och samma ställe och att allt är så tråkigt. Det måste hända något nytt. Så har gjort en ny blogg, så det blir lite förnying i alla fall. Den här börjar bli tråkig.
Hoppas ni fortsätter följa mig på 

http://millaharvisalo.blogg.se

Saturday morning

Igår kom moster och kusin från stockholm hit, det var trevligt. Nu är alla och hjälper mormor med flytten medan jag sitter och pluggar marknadsföring. Kanske går dit senare jag med:)

Ni får lite musiktips också, hur skön?♥
Chris Brown yeah3x

If you ever loved somebody put your hands up

Ursäkta för att jag vart så dålig på att blogga♥ har gått back på typ 50 läsare haha. Men vissa är tappra som fortfarande klickar in sig på min blogg. Har haft grymt mycket att göra på senaste tiden, men snart är allt det över och vi får avnjuta det efterlängtade jullovet istället:) och idag är det fredag. Hur skönt? Jag ska nog bara vara hemma och ta det lugnt.

Ha en bra kväll:)!


Why do I want you? Now that I can't have you..

Några dagar sedan jag skrev sist, vårt internet har vart lite fucked up så dels därför. Ja vad har hänt i helgen då?
Fredagen bjöd på en trevlig sallad på vivaldi med Anna & sedan blev det biomys med resten av tjejerna, vi såg Harry Potter och dödsrelikerna, den var helt okej, kanske inte föll mig i smaken till 100% men sevärd var den:)
och igår blev det myskväll med fia, åt pommestalltik på släggans och sen var vi bara hemma och hade det trevligt oså:) Nu ska jag fortsätta plugga psykologi, har prov på tisdag eller onsdag, haha inte säker. Bra koll(y)

1 december

Var ju inte mycket till skoldag idag. En halvtimmes lektion ca. Fick specialtillstånd av vår lärare att inte behöva komma på marknadsföringen, var bara och lämnade en undersökning till ett företag så slutade vi. Blev en mysig fika med Jessica och Fanny också:)  Imorgon har vi studiedag= tid att plugga wii:)

Har förresten 3st chokladkalendrar, alla ligger fortfarande inplastade. Ska nog öppna en:)  nu pluggaaaaaaaaaaaaaaaaa. hejss

RSS 2.0