,,

And I find it kind of funny
I find it kind of sad
The dreams in which I'm dying
Are the best I've ever had"Tagga vårruset yeyeye!!!

Springer med b-rudarna i klassen i år, ska bli kul. Sjukt peppad faktiskt:D Ser framemot picknickkorgen man får i slutet också haha:))!
Ska bli skönt att dra sig undan från alla skolböckerna då jag har pluggat konstant dom senaste dagarna. Hade nationellt prov i matte b imorse, gick nog helt okej skulle jag tro:) och nu har jag precis blivit klar med geografiarbetet också. Kommer sova gott inatt kan jag lova.

tröjorna vi fick från skolan mwaha:)

heaven ain't close in a place like this

Jag vill inte spendera mina lediga dagar till att göra ett jävla geografiarbete, plugga på nationella prov matteb, och skriva en redovisning och läsa på nånting om genetik(?). nejnejnej. Ursäkta att jag har ett liv:)

Ikväll ska jag iaf va med Sofia, var allt för länge sedan nu, och vi ska väl mysa ner oss i min säng och käka Ben& Jerry's, dricka cola och kanske poppa nå popcorn, blir myyyyyysigt det:))) 


When I feel ugly I just look at you.Långledigt, gillart(y) Dessvärre måste jag utnyttja det till att plugga och göra klart en massa inlämningsuppgifter, men ska också hinna vara lite med mina underbara kompisar. På tal om skola så fick jag 2,5 p ifrån VG!!!!! på senaste matteB provet! och det är asbra för att vara jag. Så hoppas det går lika bra på nationella på tisdag. Huhu, och för första gången lyckades jag springa coopertestet under 13 min trots min sugiga kondition. Go me!!


La Belgique

Har redan vart hemma en vecka, men bättre sen än aldrig att skriva ett ett litet inlägg om resan.
Belgien var i alla fall asnice, åkte med Franskagruppen och bodde hos en Belgisk familj en vecka och var i både Bryssel och Brygge där vi fick besöka b.la europaparlamentet, instrumentmuséum, chokladmuséum osv.


25/4-2/5-10

RSS 2.0