,,

Skaaaaaaaa sluta pina er med bilder från igår, ingen orkar säkert se ens. haha men det här blir sista, promise:*

loveu.♥


Snodde två bilder av fia då hihi.


Teach you how to touch me baby

Här kommer några bilder från igår när vi firade vår Anna som fyllt 18♥
blev inte så många eftersom att jag inte hade kameran framme under festen så:))


Now I'm off


Måste skynda mig lite nu, hoppas alla får en bra lördag.  heheh bilderna blev visst lite ojämna o fucked up.


--

Har årets huvudvärk, vet ej varför. Får knapra i mig lite alvedon och hoppas att det blir bättre. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen fixa håret och sen vidare mot Anna, förbereda lite oså. Kvällen kommer bli grym!


Höstlov

Har inte alls mycket att säga. Höstlov, äntligen! Imorn blire party, sen äre bara plugga som gäller resten av lovet typ. hehe. Har köpt en ny gosig vinterjacka iaf:)) Känner mig lite fattig nu, men behövde en så. kanske slänger upp en bild på den, fårse.
Som sagt, hade inte mycket att säga så vi sätter punkt här. Hörs♥

The stars lean down to kiss you and I lie awake and miss you


I'll watch the night turn light-blue
But it's not the same without you
Because it takes two to whisper quietly
The silence isn't so bad
'Til I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly♥ ♥


Torsdags-trött

En skoldag kvar nu, sen höstlov! På lördag smäller det också, partey-partey!!! Men nu är jag så trött att jag håller på och somnar, blö. Måste plugga rättskunskap nu. Sen blire duschen, sängen och ugly betty. kisses♥

längtar man tillbaka eller?
tror förresten inte jag köper klänningen i förra inlägget. Ska nog satsa på vinterjacka ist. Sverige asså♥


Who owns my heart

Denna vackra skapelse ska jag köpa till på lördag.
249:- Bikbok



höhö snigga brudar på stan, skulle ragga en butik/företag för att göra en marknadsundersökning. Mist Stockholm blev det, spännnndee... hmm vi borde få gratis smink nu. Måste dra, hörs:)


♥♥♥♥

Hinner inte blogga idag, massa plugg att göra. Nu har jag iaf hoppat i mjukisarna och ska rosta lite bröd och hälla upp o'boy sen sätta igång med psykologin:) pusss

Gamla Rihanna-favoriter för er med spotify:
Rihanna – Cold Case Love - Explicit Version
Rihanna – The Last Song - Explicit Version
Rihanna – Sell Me Candy

Kvällsinlägg.. döhungriiig.

omggg vad jag är hungriiiiiig. Var typ 7 timmar sen jag åt. Snart kommer mami hem och då ska hon och pappa åka och köpa pizza och jag tänker äta en stoooor fet kebabtallrik. Fan vad gott!! Åh min mage kurrar ihjäl nu:( Ska nog ligga i sängen och äta kebaben och kolla ugly betty, hihi fint! en snickers-kladdkaka skulle ju inte heller sitta fel. åh:(♥♥♥♥


You are my sweetest downfall, I loved you first.


Söndag 14:02

Kom hem från domkyrkan för ett tag sen, var där med Fanny och Jessica. Vi hade en uppgift i religionen att gå på en gudstjänst. Det var jättemysigt tycker jag:) Ska snart duscha och börja plugga, prov i både psykologi och rättskunskap i veckan, har inte börjat med något av dom blöö.
Slänger upp några mysbilder från igår när fia och jag gjorde exotisk planka, visst ser det gott ut?:)



Lördag 17:55

Lagt märke till att jag får allt fler besökare på bloggen, hih undra varför(a) Men det är kul:) Snart ska jag hem till Fia, dinner for two. Vi ska göra lite exotisk planka oså:) Kommer bli hur mys. Senare kommer resten utav the gang och myser också:)
Ha en fin lördag♥


Loving you, I'm over it. You're so yesterday


Modet kommer alltid tillbaka

Måste bara visa er. Min skinnjacka(fake) ser ju nästan preciiis ut som min pappas gamla mc jacka som jag hittade i garderoben hahaha.

,,


@school

företagsekonomi, kollar på nån film om kina:))) sen ska vi beställa studentmössor också iiih.
Efter skolan blir det att äta på vivaldi med tjejerna mysiit♥

H&M♥


wednesday

Fortfarande hemma och sjukar mig, men imorn blire att gå till skolan. Ska nog städa lite nu och hänga upp gardiner, har fått nya sådana:) Samt lite kuddar och filtar så ska mysa till det i mitt rum ordentliiigt.

WO!

Här kommer en bunt försenade bilder från i fredags, har haft kameran hos Fanny fick tillbaka den idag:) och så här såg det ut!

Sjukling

Blööö vad det suger att vara sjuk:( Bodde i soffan i princip hela dagen igår. Reste mig när det var nödvändigt. Mår lite bättre idag iaf, ska till skolan om några timmar och skriva ett prov bara, sen hem och sova hihi.
Hoppas ni mår bättre än mig, pussen♥

Fredags.



Sunny sunday

Söndag morgon! Det ska ju vara en sån där morgon då solen ska skina, och man ska kunna ligga och dra sig i sängen hela dagen om man så vill! Den friheten har jag sällan. Okej vädret är fint, molnfritt oså men på tisdag har jag prov i företagsekonomi b och jag har årets ångest inför det blöö pluggapluggaplugga.
Vet inte hur jag ska få in allt:( Får göra mitt bästa. Nu sitter jag i alla fall och myser med en filt och en kopp kaffe och lyssnar på lite skön musiiik. Det är så en söndag ska se ut! Tycker jag åtminstone:)))


Fannybabe 18♥

Vad ska man säga? Gårdagen var gryyymmmmm. Kom hem till Fanny vid 7, där blev vi först bjudna på chokladpraliner och champange och sen åt och drack vi en massa gott. Pratade, dansade, körde jag har aldrig. Sen tog vi taxi till stan, gick in på Pluto, träffade skönt folk haha dansade sönder. Fan vad kul det var. och fan vad jag älskar er♥ Har inga bilder nu, lämnade systemis hos Fannybabe, så på måndag eller tisdag kommere:))

Har jag förresten sagt

att jag har möblerat om??? Fedt mysiiigt med sängen i mitten:)

Torsdag 20:59

Imorgon är det äntligen fredaag!! Stannar i stan efter skolan, Fannybabe fyller ju 18 idag, grattisgrattis, så då ska vi hem till henne imorgon och äta lite gott och sen drar vi även till Pluto och dansar loss! Blir awesome. Förövrigt så har jag setat och pluggat rättskunskap hela dagen, prov imorgon det kommer nog gå bra.

Nu blire o ta en dusch, sedan försöka komma på vad jag ska ha för kläder imorgon, gah det eviga problemet:| Nåja, pussss:)


FETT HETT MED RÖTT

vill också haaa, skulle aldrig våga:(

Trött cheyy

godnatt mina vänner♥


I'm not a robot


What you did to me was a crime

Sammanfattar dagen:
Skola, engelska c, matte c, lunch, gjorde klart marknadsföringen, psykologi och företagsekonomiii
slutade vid 16, käkade på Coffe house med Becka och Anna, mysiigt:)
Nu ska jag speeeeda på med pluggandet, ikväll ere Desperate och cougarrrr, hur ska jag orka hålla mig vaken haha:(?

Favoritskjortan var på idaggg:)


♥Justin Bobby

Snygg man.



Måndag

Orkar inte att jag försover mig vaaarje jävla måndag!!! Och det är liksom inte att jag missar första lektionen så jag får va hemma och ta det lugnt. Utan jag vaknar typ tio min innan jag ska gå. Så jag hinner alltid med nöd och näppe även om jag får stressa som en tok och hoppa över frukosten och se ut som nåt katten släpat in:) Men man får väl leva med sånt. Händer ju bara en gång i veckan trots allt.. heheh. Tog en liten "paus för att blogga/läsa bloggar och kolla fb" ifrån mitt skrivande av en rapport i engelska c. Jättesvåår uppgift tkr jaaaaag. Men vi får se hur det går:) Ne men ska väl sätta fart nu, måste äta nåt sen också pusssssssssss:)


fint väder utee, älskar alla färger hösten bjuder på!


Söndag kväll

Haii, sitter här och myser med en kopp varm choklad:) Har vart helt seg efter gårdagen, inte fått nånting gjort(a) Började iaf med att Jag, Fia, Becka, Ladde och Jimmy samlades hemma hos Lovan, åt lite, fixade oss och förfestade. Tog bussen ner mot stan vid 10 och gick in på konrad och var där fram till strax innan tolv då vi kutade iväg till Pluto. Haha så jävla trött jag var. Var väl kvar där till halv 2, gick till donken o chillade innan bussen gick. Riktigt kul kväll var det iaf, lots of dramaa såklart också haha.

Snart ska jag ta en dusch och sen mysa ner mig i sängen och sooova:)♥


men snälla nån:(

HAhaha hemsk... döör.. eftersom den redan finns på konrads hemsida så kan jag ju lika gärna lägga upp den här meeed.
Fan höll jag på med:D? hahahaha usch pinsamt:( men okej aa ni ser, såhär kul hade jag:))
Vimmelbilder in my♥

hihi strippstångennn. 

I wanna dance, I wanna dance in the light

Styr utgång med brudarna + ladde och några tilll???? och anledningen till att jag e uppklädd och klar redan vid kl 16.30 är för att jag snart ska iväg och övningsköra i stan med mami och efter det åker jag direkt till Lovan. Där ska vi fixa oss och förfesta osååå:)

Ikväll dansar jag i dettaaa + ett par stövlar jag får låna av mamiiii:)♥

och ni som vart hemma hos mig kanske ser att jag har möblerat om lite, och ja jag är för lat för att bädda sängen:)


If all my friends were to jump off a bridge, I wouldn’t jump with them, I’d be at the bottom to catch them♥♥♥


ily♥

HEEEEEEEELG

Fan vad skööööönt, tror inte det händer nåt spec ikväll, ska nog bara vara hemma och mysa med familjen oså:)
Men imorn däremot styr vi utgång! Först blire förkrök hos Lovan sen drar vi ut och dansar. Låter fint!


:(

Aj fan vad det spränger och dunkar i mitt lilla söta stackars huvud:(( Fattar inte vrf.. jag har typ aldrig annars huvudvärk. Snurrar i hjärnan efter alla siffror jag hållt på med idag, företagsek.b och matte c. Fick sluta tidigare idag iaf, skönt annars hade jag fortfarande vart kvar i skolan. Nej men serri.. Ipren och massa kaffe nu. hörs.♥

21:26


puss.♥♥♥


Onsdag

Har så kul blogg, det enda jag har att skriva om e hur mycket jag pluggar hela tiden haha. Men aa, just nu håller jag på med religiooon, judendom oså. Så nu vet ni det:)) Får speeda på lite, boxning snart.
Bjussar på en söt bild, ser väl lagom plågad ut.

♥♥♥


My tired heart is beating so slow♥

Det som är så konstigt är att man inte kan inbilla sig smärtan att ha brytit ett ben, och gå omkring med den "inbillade" smärtan en hel dag. En fysisk smärta går inte att tänka sig. Men hur kommer det sig då att den psykiska smärtan finns? Allt är ju bara känslor. Hur kan en känsla göra ont?  En känsla som att hjärtat är i tusen bitar, en stor klump i halsen eller en kniv i magen kan man känna så tydligt trots att det inte är så. Inget av det är ju så bokstavligen. Den sk "ångesten" är som en ond kraft som man försöker slåss och kämpa emot medan den bara kryper in i kroppen och lägger sig längs ryggraden, kurar ihop sig i magen eller omringar hjärtat. Men hur kan det göra ont? Jag förstår inte det. Att jag går med en kniv i magen känner jag många gånger dagligen. Men vart i magen är den då? Jag vet inte. Det finns en magsäck, tarmar, lever och andra organ. Men man har ju inte ont nånstans där. Så vart sitter smärtan?? Alltså ligger den bara där och lurar?? Och är det bara vi som inbillar oss det? För som sagt så är det ju ingenting som bokstavligen skär, slår och sliter oss itu. Eller inte vad jag vet iaf.. Ne jag svamlar nu bara. Jag vet inte så mycket.

Nu ska jag plugga som vanligt:)) pusspuss♥


Lite tidsfördriv söndagförmiddag.

1. Vad är klockan just nu? 12.07
2. Vad lyssnar du på för låt just nu? Right here - Brandy
3. Vad har du för underkläder på dig? trosor
4. Vad har du för mobil? Sony Ericsson W595 trooor jag???
5. Hur mycket pengar har du? Typ 500 bara:(( 
6. Har du något jobb? Nä</3
7. Vad har du för färg på din tandborste? Blå och vit.

8. Vem saknar du? Finns väl nån sådär.
9. Har du godis hemma? Nä:(
10. Vad vill du bli när du blir stor? Framgångsrik hihi.
11. Vilka låtar vill du ska spelas på din begravning? Never alone always alone, Close my eyes forever. Hide and seek, For the windows in paradise for the fatherless in Ypsilanti. Haha har tänkt mke på det där(a)  
12. Hårfärg? mörkblond
13. Vad skulle du kunna dö för nu? Dunno.
14. Vad har du gjort i helgen? Fredag chill hemma med familjen. Igår drog jag ut på äventyr i Fagersta med Lovis o Ladde.
15. Smycken du har på dig? Inget
16. Vem vet allt om dig? Ingen
17. Vad är du rädd för? Förändringar, att vara ensam, äckliga kryp..
18. Brukar du ha otur? Näe kan jag inte påstå.

19. Vilken är kontakt nummer 17 i din mobil och vad har ni för relation? Cajsa. Har väl ingen relation direkt haha. Gick i samma franskagrupp bara.
20. Vem har den snyggaste kroppen i världen? Jag:)
21. Favoritband? Kent
22. Vem är snygg? Jag:)
23. Har du några fobier? Spindlar och andra kryyp :(( typ fisk och skaldjur osånt, kan inte äta de:(
24. Har du ätit något godis idag? Nej
25. Har du fått IG på ett prov? Har väl hänt.
26. Vad väger du? Mellan 58-60 kg sådär</3
27. Fem saker du har på dig just nu? Tisha, mjukis, strumpor, trosor.. aa 4 blev det.
28. Favoritfärg? Svart,
29. Har du en TV i ditt rum? yeehz
30. Har du en dator i ditt rum? näh
31. Vart sov du inatt? I min säng<3
32. Favoritlärare? Hasse tror jag:) Annars skulle jag säga Agneta och Mats men har dom inte längre:(
33. Vad har du gjort idag? Vaknat, druckit kaffe oså.
34. Vad har du ätit idag? Inget.
35. Dagens "roliga"? haha.. skulle försöka ta bort något som hade fastnat i min katts mun, och när mamma såg det sa hon att det var en råttsvans och började skrika och gapa och hoppa, då blev jag rädd och katten blev vättskrämd och det vart bara allmänt kaos hos oss:)
36. Vilka färger har du i ditt rum? Beige oså.
37. Favoriträtt? Vene typ pastasalladerna på vivaldi(a) eller Filetto verde på dispagna:))
38. Har du spytt offentligt någon gång? Ja bleh:(
39. Är du duktig i skolan? Tråkigt vg-barn. Lyckas väl med mvg ibland också.
40. Har du gjort något olagligt? Aa

 41. Har du varit vittne till ett brott? ne
42. Har du sett en död fågel? Ja
43. Har du något husdjur? Kisseee:)
44. Har du haft vattkoppor? Japp
45. Är du singel? si
46. Favoritdryck? Cola hih.
47. Älskar du någon? Gör jag väl.
48. Vad köpte du senast? Tuggummi.
49. Har du ätit glass idag? Nej
50. Känner du någon som är bög? Ah.
51. Känner du någon som är lesbisk? Inte vad jag vet 
52. Har du varit på en konsert? Arå.
53. Senaste utlästa bok? Kommer inte ihåg(a)
54. Har du någon bästa vän? aa
55. När klev du upp imorse? Kvart över 10 trorja.
56. Har du krockat någon gång? Nej
57. Vet du vad sXe står för? Va:(?
58. När flög du senast? Maj
59. Äger du något märkesplagg? Ja
60. Spelar du fotboll? näää
61. Vem ringde du senast? Hm.. det står joakim på senast uppringda men ofta jag inte har ringt nån på en vecka??? Ajavene weird:)
62. Är du homosexuell? Ne
63. Är det fint med killar som sminkar sig? Näää:O
64. Är du allergisk mot något? Ja, bleh
65. Vad är du för stjärntecken? Tvilling
66. Är du sexig? ohja
67. Åker du slalom? Haha neee:)
68. Vilken är din favoritserie? Sex and the city, desperate housewifes oså.
69. Brukar du se på Idol? Nej
70. Brukar du sjunga för dig själv? ao
71. Hatar du någon? Hm.. kommer inte på nån:)
72. Har du kysst någon av samma kön? Heheh a
73. Vilka hemsidor är du medlem på? Facebook, blogg.se bdb haha inte vart inloggad där på år.
74. Har du spytt upp mat med flit någon gång? Har hänt.
75. Har du låtit bli att äta på mer än 24 timmar? Ah, mer än så.

76. Har du varit på en festival? Ja:)

77. Har du någon brevvän? nej, men jag brevväxlade med min syssling från Finland och hennes kompisar, innan Internets tid:)
78. Har du spytt idag? Nej
79. Vem kramade du senast? Ladde trorja:)
80. Har du haft sex på en skoltoalett? Nä haha.
81. Var den här listan rolig? näeh
82. Hur mycket pengar har du på telefonen? 41.04 kr:(
83. Cola eller fanta? Cola!
84. Är du vidskeplig? Vene vad det betyder, men tror inte det iaf. Eller?
85. Vilken dialekt är fulast? Norrländska eller så haha.
86. Vad ska du göra i sommar? Jobba hoppas jag? Åka nånstans.
87. Filmtips? Sex and the city. Allså jag kollar aldrig på film. Blir rastlös utav det:(
88. Vad är det för väder ute? mulet
89. Vilka hårfärger har du haft? Ljusblont, mörkblont, brunt.
90. Har du vunnit en tävling någon gång? Jadå, massa teckningstävlingar när jag var liten oså:)
91. Har du sett ett stjärnfall någon gång? Many times
92. Vem fick du senast sms av? Joacimmm
93. Vem pratar du med på msn nu? Lovan:)
94. Är det fint med gladiatorskor? Ja
95. Är du brun? Nä:(
96. Vilken färg har stolen du sitter i? svart

97. Har du webbkamera? Ja, suger dock.
98. Säger man kex eller chex? Kex :O
99. Har du varit ärlig när du har gjort denna listan? a
100. Hur lång tid tog det att svara på alla frågor? 29 min.

 


Where's the party???

Herreguuud, e folk tråkiga eller som inte har fester? Eller ere bara vi som är socialt efterblivna och inte känner tillräckligt med folk(a)? hahah nee... men asså åh, nee orkar inte va hemmaaa.. inte vart på fest på år och dar. Fortsätter leta. Hör av er om ni veet nåt!


,,

Maybe I will never be who I was before
Maybe I don't even know her anymore
Or maybe who I am today ain't so far from yesterday
Can I find a way to be every part of me?

It cut me like a knife when you walked out of my life.

Lalala, har uppdaterat min höstgarderob lite igen, ny skjorta, blå- och rödrutig såhär. Sen lite guldringar, älskar den med pantern!


RSS 2.0