Tröttheeet♥

Gah så trött så trött så trött jag äääär... vill helst lägga mig och dööö, men det går icke! Har så mycket att stå i nuförtin:( Studiebidraget kommer imorn iaf iiiih, ska in på möööönki och köpa en skjorta jag velat ha i evigheter:) Eller fåse om jag hinner kila in där efter skolan, annars får jag väl tare på fredag eller sååå. Nej gud, nu måste jag bort från datorn, måste plugga fan. Fick förresten vg på psykologiprovet, helt okej va, mvg nästa gång:)


Nanana, nytt linne, eller aa, köptere förra veckan då. gillart:))))

Tallin i bilder.


Candy love

puss. ♥

Hemma!

Nu har jag kommit hem ifrån Tallin, haft det riktigt bra, och guud vilken fin stad det är! Ni ska nog få se lite bilder sen när jag har tid att lägga upp några. Hittade iaf en väska som jag ville, den var från Zara och kostade 399 EEK som motsvarar ca 250 kr, så det var niice, kommer använda den hela tiden:D. Nje nu ska jag ta en kopp kaffe och dyka ner i skolböckerna:| Sen blire boxning med fiiia gumman:) Puss!

Slänger upp en bild på väskan också, inte bästa bilden men aa ni ser, svart, vanlig.. kedjor oså:))


Godmorgon sötnosar

Har studiedag idag, riktigt nice! Har precis duschat oså, Rihanna strömmar ur högtalarna, åh kärlek på den kvinnan♥ ska väl packa ner det sista snart. Lämnar Sverige och åker till Tallin över helgen tillsammans med familjen och familjen Backlund, kommer bli mysigt:) Ska försöka hitta någon snygg väska där också, den jag har nu börjar gå sönder:( Besökte nya gallerian i stan igår också lovelovelove på Monki och Ben &Jerry's

Älskar förresten Kenzas smyckeskollektion på Guldfynd, sugen på någon av ringarna, grymt dyra e dom men åååh såå snygga:((( Förälskade mig i dessa två, 598kr</3


Looking for a truth that was here all along


Tråk tisdag

Idag är Milla på dåligt humöööööör. Åh, jag orkar inte. Var på högskolan idag iaf, lyssnade på massa information oså. Slutade 10.30 var väl skönt. Nu sitter jag och försöker komma på nåt att skriva om på engelskan, åh vad segt det går, kommer inte på nåt.__.</3 sen måste jag göra psykologiiiiiiiin. Helst skulle jag vilja ligga och dö i min säng, men ne. Har iaf en körlektion bokad imorn, nice det. Borde sätta igång med körkortet seriöst nu. 

Sen har jag kommit underfund med att min blogg inte direkt lever upp till sitt namn längre. Kul det!


21.08


Want you to make me feel like I'm the only girl in the world, like I'm the only one that you'll ever love



gah, hittar ingen bra verision som går att ladda upp här, suxx.__.
länkar ist Rihanna – Only Girl (In The World)


-


Tjejmiddag #2♥

Heheh jaa igår blev det en till tjejmiddag här med the gang, myysi:) Fia jag och Anna var o köpte mat oså, gick tillbaka hit och började tillaga det, så kom Becka och Lovan lite senare och Evelina var med oss också, massa trevligt iaf:))
Idag blire massa plugg, typ religion och marknadsföring bleh, ska försöka orka räkna lite matte också. Får se om det blir nå boxning idag asså, fedt ont i halsen har jag:( och det dummatse är att det är mitt under The Hills höh.


Tjejmiddag♥

Igår var brudarna ifrån klassen här, vi åt kyckling och klyftpotatis med beasås och massa vitlöksbröd, yum♥♥♥
Satt och pratade och hade jätteroligt oså:)) Haha det är er man alltid skrattar allra mest med, måste göra sånt här mycket oftare tjejer:) aja, har väl inte så mke mer att säga, slänger upp några bilder från igår, puss:*


Espresso house + girltalk ♥

Efter skolan mötte jag upp Fia, Anna och Lovan på stan, tog en myysig fika på espresso house, drack varm choklad och åt brownies mumsi(a). Becka älski var saknad:( Men vi hade det riktigt trevligt och satt och pratade om allt möjligt som hänt den senaste tiden.
Och imorgon så kommer mina underbara speibs hit, vi ska ha en riktigt mysig fredagkväll med middag och trevligt prat. och på lördag kanske det blir ännu en tjejmiddag här, inte riktigt bestämt men det återstår att se:)




Hörde förresten att du har förändrats, hoppas att det inte beror på mig. Trots att vi har brutit kontakten så vill jag att du fortfarande ska vara den glada, flummiga och positiva personen du brukade vara och inte någon som dina vänner blir irriterad på. Sen vet jag ju inte om det är sant eller inte, man hör ju så mycket. Du sa också att jag skulle låta dig va ifred, det ska jag. Men den dagen du vill vara min vän igen så finns jag här. Bara att du hör av dig, jag väntar♥

:)))

Har precis vart och förtidsröstat, vuxenpoäng till mig, wiho:D Nje, nu blire laga mat, ashungriiiiiiiiig, äter inget i skolan nuförtin, maten e typ kass:)


Höstsnyggt från Monki♥


Skulle lätt bli nya favoriter i höstgarderoben. Snyggt att matcha med svarta tights och en massa ringar.

Tröjan och skjortan, 250:- Monki

Ringen (dösnygg) 129:- Glitter

ihhiiii geeeee mig♥♥♥♥♥♥


Give me any reason to believe 'cause I swear I'm done here.

Ofta då tanken slår mig att en dag så finns vi inte kvar här, vet ingenting, känner ingenting får jag panik. Att man kommer ligga där i tusen miljarders år medans världen fortsätter och vi bara är helt ovetandes.
Men nu tycker jag att det skulle vara rätt skönt. Bara försvinna, och inte existera, alla jobbiga tankar och känslor skulle aldrig mer existera. Låter lockande.
Nu får ni inte tro att jag typ blivit självmordsbenägen och att det här är "ett rop på hjälp" men jag säger bara. Livet borde ha en paus knapp, så man kan vila ett tag..


-


Moget. I don't give a shit.
Nåååååå vad händer idag:))?


So dance like it’s the last night of your life.

Kom precis ut ur duschen, just nu strömmar musiken på högsta volym medans jag håller på och fixar mig och funderar över klädsel.
Ikväll blire utgång med mina brudar. Börjar tagga till riktigt ordentligt nu, trots att jag vart så trött idag. Klackarna i taket, nu kör vi!!!

Ha en finfin fredag allihopa♥


Trying to make this work, but you act like a jerk.

Seeeg måndag, lyssnade på en föreläsning mellan 9 och 12 som handlade om rasism och främlingsfientlighet, det var rätt tråkigt haha. Hade riktigt ont i magen också, det sög:( Gick tillbaka till skolan, maten sög väl as usual. hehehe, ingen religion vart de heller för hasse var sjuuuuk. Hemma nu iaf, trött som satan, ska väl plugga lite psykologi och matte snart.

När jag satt på bussen mot stan började jag tänka på en person, och när jag kliver av går den förbi mig, det var lääääääääskigt:o

det var gotttt:)

.

Värd helg, längtar till måndag. puss

Still you think I'm just denying

You can say
Whatever you want about me
But the truth of the matter is
I never did you wrong

♥♥♥


London 09.

Hittade lite mysiga bilder från när vi var i London förra sommaren.
Har riktigt stor lust att åka tillbaka snart.

I hate liars, fuck love, I'm tired of trying

Händer nuförtin då folket? Skola för min del. Började 11.10, hade företagsek, matte c och engelska c. slutade vid 16, mötte upp tjejerna på stan och tog en mysig fika på coffe house, Anna åker till kina på klassresa imorn, inge avis:'o men aa, sa hejdå oså:)) Förresten så känns det skönt att äntligen ha lite pengar igen, har spenderat lite på ny skinnjacka, nya toppar och käk på stan med friends. alltid nice.

Fredag imorn iaf, inte den blekaste på vad som händer i helgen. e sugen på att dansa iaf. får se hahah, sköt om er, nu ska jag lägga mig och plugga religion. pussss♥


RSS 2.0